Arriben les Rebaixes d’hivern a El Tomb de Reus
07/01/2022

Arriben les Rebaixes d’hivern a El Tomb de Reus

Deixem enrere els aparadors plens d’ornaments nadalencs per donar pas als cartells i rètols que anuncien l’inici de rebaixes. Arriben les Rebaixes d'hivern a El Tomb de Reus!

Tot i que, en alguns casos, la data d’inici d’aquest període s'ha anat adelantant en el temps, les rebaixes oficials d’hivern van: del 7 de gener fins al 6 de març. Durant aquests dies, el comerç i establiments de serveis d’El Tomb de Reus ofereix descomptes i ofertes molt temptadores que val la pena aprofitar. No obstant, des de l’entitat volem fer-te arribar una sèrie de 5 consells per tal de gaudir de les rebaixes d’una forma conscient, sostenible i de proximitat:

  1. Posa els 5 sentits abans de realitzar una compra impulsiva: revisa els teus armaris i calaixos per veure que hi tens realment, segur que descobriràs peces de roba, sabates, complements, utensilis de cuina, peces de decoració o emmagatzematge, parament per la llar,  etc.. que encara tens per estrenar. Fes una llista d’allò que realment necessites.
  2. Aposta per la qualitat abans que per la quantitat. Quan un producte és de qualitat es nota i, tu ho saps, perquè acostuma a ser d’aquells que utilitzes més i que t’acompanyen durant més temps.
  3. Abans d'arribar a la caixa fes-te la pregunta: Realment ho necessito? Respira profundament i sigues honest, segur que t'ho agrairàs a tu mateix.
  4. Gaudeix de les rebaixes al comerç local i compra marques del país. Tindràs una doble oferta perquè estaràs fent un 3x1: T’emportaràs un producte de qualitat a molt bon preu, seràs més sostenible i estaràs ajudant a aquell establiment o marca a seguir amb el seu negoci.

Esperem que aquests tips et siguin ben útils, que els posis en pràctica durant aquests dies i que entre tots fem unes Rebaixes més conscients.

A El Tomb de Reus trobaràs establiments de tots els sectors on pots trobar allò que necessitis. Consulta'ls aquí: ESTABLIMENTS 

 

 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ