Reus arrenca la Campanya de Nadal 2020
02/12/2020

Reus arrenca la Campanya de Nadal 2020

El divendres 27 de novembre va arrencar oficialment la Campanya de Nadal de Reus amb la tradicional encesa de llums que, en aquesta ocasió, inclou a més dels carrers del centre de la ciutat, l’encesa simultània als diferents barris. Aquesta serà una campanya atípica i condicionada per les mesures sanitàries i les recomanacions de distanciament social atesa la pandèmia de la COVID19.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que “volem transmetre l’alegria i la il·lusió de les festes i anunciar-vos que tindrem un Nadal més nostrat, més tradicional”.

La campanya s’allargarà fins al diumenge dia 10 de gener i està dissenyada amb una imatge similar a la de l’any passat, incorporant personatges amb mascareta i la figura dels follets, “uns personatges que formen part de l’imaginari col·lectiu català i que traurem al carrer on, respectant en tot moment les normes sanitàries, informaran a la ciutadania del Nadal a Reus”, ha explicat la regidora.

La Campanya de Nadal tindrà diferents espais on es concentraran les activitats. A la plaça del Mercadal hi ha instal·lat un arbre verd que evoca els arbres més tradicionals de les festes. També hi haurà el Mercat de Nadal a partir del dia 3 de desembre i fins al dia 20 de desembre. I finalment, projeccions d’elements nadalencs durant 45 dies.

La plaça de la Llibertat serà un altre dels espais nadalencs a Reus. S’hi trobarà una gran bola transitable de llum i també hi haurà un muntatge lumínic, similar al de la plaça del Mercadal, i que inclourà projeccions al terra dels elements i el logo de la campanya de Nadal.

Pel que fa a la plaça del Prim, s’hi instal·larà un gran pingüí il·luminat. I, a la plaça d’Evarist Fàbregas el Mercat d’Artesania del 4 de desembre al 5 de gener.

La voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments de comerç, servei i restauració incentivant les compres de Nadal. Per aquest motiu, un dels aspectes que s’ha reforçat és, a banda de la il·luminació als barris, la il·luminació als carrers del centre de la ciutat, augmentat l’ajut que atorga el consistori fins a un 70%. Les llums de Nadal estaran enceses de 17:30 h a 22:00 h.

La Campanya de Nadal de Reus, que compta amb un pressupost de 250.000 euros està coordinada per l’Agència Reus Promoció i té la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.

font: Ajuntament de Reus - Reus Promoció

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ