Reus és Nadal
20/11/2018

Reus és Nadal

Del 23 de novembre al 6 de gener, l'Agencia de Reus Promoció posa en marxa una nova campanya de Nadal, amb el lema «Reus és Nadal» La campanya d'aquest any presenta un intens programa d’activitats, espectacles d'animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, tot amb l'objectiu de crear una ambientació nadalenca a la ciutat vinculant cultura, comerç i tradcions. 

L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament de Reus i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat i el patrocini de Vermuts Miró i Teixidó Òptiques, és contribuir a consolidar el posicionament de la ciutat com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal.

Es realitzarà una important campanya de difusió i, una de les eines destacades de promoció serà l'agenda dels actes de Nadal, que recull les principals activitats que es realitzen a Reus durant tots els dies de la campanya. La programació d'actes també es compartirà a través de les xarxes socials, a l’agenda de reus.cat i a l’App Reus City.

El tret de sortida de la campanya de Nadal es donarà el pròxim divendres 23 de novembre cap a les 19h amb l'encesa de l'enllumenat de tota la ciutat. 

Els establiments comercials que hagin participat en el pagament de l'enllumenat rebran un «pack» amb un distintiu que els identificarà com a col·laboradors, tiquets descompte dels aparcaments municipals, de la pista de gel i invitacions per l'activitat de ludoteca al Gaudí Centre.

Les places Mercadal, Prim, Llibertat i Evarist Fàbregues i els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de visitants i l’extensa oferta comercial de proximitat així com la implicació del sector contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places. 

Com a novetats dectacar:

  • 8 espectacles itinerants pels carrers del centre de la ciutat en els que es combinaran diverses arts escèniques com el teatre, el circ i la música.
  • "Nadal al Gaudí Centre" sota el títol "El Nadal més modernista". l’Agència Reus Promoció organitza per segon any el servei de ludoteca amb tallers infantils, per infants de 4 a 10 anys, relacionats amb el Nadal, Gaudí i el Modernisme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horari de matí i tarda i el 5 de gener en horari de matí.

A la Plaça de la Llibertat hi trobareu: La Pista de Gel, atraccions infantils de fira i un túnel lumínic de 20 metres de llarg per 3 metres d’alçada i 6 metres d’amplada.

A la Plaça Mercadal el tradiccional Mercat de Nadal del 29 de novembre al 23 de desembre i un original Arbre de Nadal. 

A la Plaça Evarist Fàbregas: Mercat d'artesania. Del 6 de desembre al 6 de gener. 

A més, es portaran a cap altres actes com: Els Patges i la Cavalcada, els Retaules Vivents de Nadal, cantades de nadales, exposició de pessebres, caga tió, ball dels 12 mesos, ball del Naixement de Jesús, l’Home dels nassos, el Parc de Nadal i les representacions de Els Pastorets, entre d'altres.

És important destacar també que «Reus és Nadal» compta amb la col·laboració de totes les entitats comercials de la ciutat entre les quals la nostra entitat: Cambra de Comerç de Reus, El Tomb de Reus, La Unió de Botiguers de Reus, Mercats de Reus, Eix Comercial Prim Sunyer, Passeig comercial El Pallol i La Fira Centre Comercial 

Descobreixeu-ho tot a l'Agenda de Nadal i a www.reus.cat

*Els establiments comercials que hagin participat en el pagament de l'enllumenat rebran un «pack» amb un distintiu que els identificarà com a col·laboradors, tiquets descompte dels aparcaments municipals, de la pista de gel i invitacions per l'activitat de ludoteca al Gaudí Centre.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ