REVOLUCIONANT LA RESTAURACIÓ A REUS: EO! EASYORDERING
02/08/2023

REVOLUCIONANT LA RESTAURACIÓ A REUS: EO! EASYORDERING

L'aplicació EO! EasyOrdering ha arribat per revolucionar el món de la restauració a Reus. Aquesta innovadora iniciativa, impulsada per El Tomb de Reus, amb el suport de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria (AehReus), l'Agència Reus Promoció de l'Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus. EO! té com a objectiu millorar l'experiència dels clients i optimitzar el funcionament dels establiments de la restauració.

EO! EasyOrdering és una eina que simplifica i agilitza el procés de comanda i pagament en els restaurants. Els clients només han de seure a taula, escanejar la targeta amb el NFC del seu telèfon mòbil i explorar el menú a
través de l'aplicació. Això permet afegir els plats desitjats al carret virtual i efectuar el pagament de forma còmoda i segura.

Aquesta aplicació aporta una sèrie de beneficis significatius per als restaurants. En primer lloc, ajuda a augmentar la rotació de taules, ja que el procés de comanda és més eficient i ràpid. A més a més, es preveu un increment del tiquet mitjà, perquè els clients poden explorar el menú amb detall i prendre decisions més informades. Això, a la vegada, millora la productivitat del personal, perquè s'eviten malentesos i errors en la presa de comandes. I si es necessita al cambrer per fer alguna consulta, cap problema! Hi ha un apartat on es pot donar l’avís perquè vingui a la taula.

En definitiva, EO! EasyOrdering és una aplicació innovadora que està canviant el sector de la restauració a Reus. Amb una interfície senzilla i funcionalitats avançades, aquesta eina està proporcionant beneficis significatius per als restaurants, millorant l'experiència dels clients i impulsant el creixement del sector gastronòmic de la ciutat.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ