Setmana del Comerç “Tot Queda a Casa”
20/03/2019

Setmana del Comerç “Tot Queda a Casa”

Del 25 al 31 de març de 2019, es celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM. 

El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.  

A l’edició d’aquest any s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector.


En un conjunt, aquestes iniciatives, pretenen ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees. 

Destacar les novetats principals que presenta d’edició d’enguany: la primera d’elles, la incorporació d’una tercera ciutat, Valls a través de la seva entitat dinamitzadora de comerç, Comerç de Valls, que s’uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta junt amb Reus i Tarragona, les tres, ciutats amb un ampli potencial comercial i que posen en valor la bona predisposició per a fomentar i fortificar la potencialitat del territori.

Una de les altres novetats és el format d’aquesta edició del “Tot Queda a Casa”, una setmana formulada i dirigida en gran part als professionals del sector del comerç i serveis, i també, i aquesta seria la tercera novetat, al sector de la restauració. Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d'actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tan el el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran. L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15€ la sessió. Les inscripcions son a través de formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: El Tomb de Reus, La Via T de Tarragona i Comerç de Valls.


Programa d’activitats:


REUS

(lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4)

Entrada gratuïta, inclou aperitiu abans de cada acte

Abans de la primera ponència el dilluns 25 de març a les 10:30h a Reus, tindrà lloc l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a les jornades i que anirà a càrrec la Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i el Vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña.

Dilluns, 25 de març de 2019 

de 10:30 a 13h “Professionalització́ al sector de la restauració́” a càrrec de Jordi Jardí́ Director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d'Èxit: Ferran Cerro
de 13:30 a 16h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, Regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, Diputada al Parlament de Catalunya i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de Reus.

Dimarts, 26 de març de 2019 

de 10 a 12h “Nous Perfils gastronòmics” a càrrec de Rosa Baró́, Dietista-Nutricionista.
de 13:30 A 16h “Soc Feliç̧ amb Tu. Compartir la felicitat amb els nostres clients” a càrrec de Bibiana Villa, Coach Empresarial.

Dimecres, 27 de març de 2019 

de 13:30 a 16h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, Director de l’Oficina de la Reforma Horària.

 Dijous, 28 de març de 2019 

de 13:30 a 16h “Èxit a les Xarxes Socials” a càrrec de Marina Cabero, blogger i instagramer.

 Divendres, 29 de març de 2019 

de 13:30 a 16h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”a càrrec de Modest Guinjoan, economista.
A les 16h cloenda a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la Presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ