TBC Fashion Show, una passarel·la sense límits
25/11/2019

TBC Fashion Show, una passarel·la sense límits

El Taller Baix Camp organitza com a acte principal de la celebració dels seus 40 anys de la seva existència , la 'TBC FASHION SHOW. UNA PASSAREL·LA SENSE LÍMIT', una desfilada de moda que tindrà lloc el dissabte 30 de novembre a les 20.30h al Museu de Reus, de la plaça Llibertat. El Tomb de Reus ha tingut l'honor de col·laborar-hi conjuntament amb MsM Models que s'ha encarregat de l'organització i gestió de la desfilada. 

Es tracta d'una iniciativa que promou la integració social i la igualtat de les persones amb discapacitat intel·lectual, i que permet que els nois i noies puguin gaudir de noves activitats.

De vegades, pot semblar difícil o impossible trobar sinèrgies entre el món del comerç i el d'una entitat amb les característiques del Taller Baix Camp, però, creiem que ha quedat demostrat, al llarg dels últims mesos, que hem trobat la manera d'establir una relació de confiança i col·laboració i, aquesta desfilada n'és un clar exemple. 

Des d'El Tomb de Reus volem contribuir a la inclusió i a la defensa de la igualtat i dels drets de totes les persones, tinguin o no una discapacitat i, per aquest motiu, volem agrair l'oportunitat que ens han ofert del Taller Baix Camp de poder participar de forma conjunta en aquesta iniciativa i, d'aquesta manera, afavorir l'autoestima i l'autodeterminació de les persones que hi participen. 

Des d'El Tomb volem que aquells usuaris del Taller Baix Camp i les seves famílies gaudeixin al màxim de l'experiència i se sentin els veritables protagonistes de l'acte. 

Els establiments que hi participen son els següents:

Johm Crosby

Esports Armobal 

Blue Moon 

Jovita Cerro perruquers 

Trasquilón perruquers 

Cottoni 

Natura 

Montaña-Estradé òptics 

Reus, Paris, Londres

OVS Kids 

Querol 

Punto Blanco 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ