TORNEN LES BOTIGUES AL CARRER ESTIU
30/08/2022

TORNEN LES BOTIGUES AL CARRER ESTIU

Establiments dels sectors del comerç, bellesa i serveis de Reus posaran punt final a les rebaixes d'estiu amb una nova edició de "Les botigues al carrer", campanya comercial organitzada pel Tomb de Reus amb el suport de l'Agència Reus Promoció.

"Les botigues al carrer" arriben a la 44a edició, essent una de les iniciatives comercials més consolidades a la ciutat, que es venen realitzant en dues ocasions durant l’any: al final de les rebaixes d'hivern i d'estiu. En aquesta ocasió, es durà a terme, com és habitual, durant els últims dies del període oficial de rebaixes: del dimecres 31 d'agost fins al dissabte 3 de setembre.

 

Durant aquests dies, els establiments participants ompliran els carrers de l'espai El Tomb de la ciutat amb les seves parades, taules i penja-robes plens de grans oportunitats en moda, complements, accessoris, productes de bellesa, decoració, objectes per la llar, entre altres.

Des d'El Tomb de Reus es mira amb molt d'optimisme aquesta edició per la coincidència amb els dies previs a l'inici del curs escolar. D'aquesta manera, Reus es preveu més concorreguda i la població i tots els seus visitants podran gaudir de grans descomptes i preus especials en les últimes compres abans de la tornada a l'escola.

A més, a l'edició d'estiu sempre si suma l'augment en la presència de turisme, aquest estiu amb més normalitat, fet que es percep com una ampliació de la proposta turística de la ciutat que complementa i enriqueix l'oferta d'oci, gastronomia i de cultura del centre de Reus.

El dinamisme, les oportunitats i el saber fer dels comerciants caracteritza aquesta acció i és la raó per la qual, la ciutat pot viure d'aquesta gran festa del comerç any rere any, per acomiadar-se de les rebaixes i al mateix temps, per donar la benvinguda a les propostes de la nova temporada.

Com a novetat destacada, el dissabte 3 de setembre, a partir de les 18 h, els ciutadans i visitants de la ciutat podran gaudir de l'actuació dels nous gegants Manotes de la colla gegantera de Reus que es passejaran per les diferents parades aportant el seu toc de color, música i alegria a aquesta edició de Les Botigues al Carrer.

Consulta tots els establiments participants a "Les Botigues al Carrer Estiu'22"

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ