Tornen Les Botigues al Carrer, la gran festa de les Promocions i les Oportunitats
29/08/2023

Tornen Les Botigues al Carrer, la gran festa de les Promocions i les Oportunitats

Coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu, i com ja és tradició, El Tomb de Reus organitza aquest esdeveniment que se celebrarà del dimecres 30 d’agost fins al dissabte 2 de setembre.

Al voltant d’un centenar d’establiments dels sectors del comerç, bellesa i serveis de Reus posaran punt final a les rebaixes d'estiu amb una nova edició de "Les Botigues al Carrer", la històrica campanya comercial està organitzada per El Tomb de Reus amb el suport de l'Agència Reus Promoció.

Durant aquesta nova edició de  "Les Botigues al Carrer" els establiments participants ompliran els carrers del centre de la ciutat i oferiran als clients i visitants una imatge diferent de la que és habitual, els aparadors compartiran protagonisme amb taules, paradetes i penja-robes que anirem trobant a peu de carrer i que com ja és tradicional estaran plens de grans ofertes i  promocions en moda, complements, accessoris, productes de bellesa, decoració, objectes per la llar, entre altres. També és podran aprofitar grans promocions especials en motiu de la campanya al sector dels serveis i la bellesa.

Una gran oportunitat per adquirir productes i serveis de qualitat als millors preus aprofitant el final de les rebaixes d’estiu i gaudint al mateix temps de l’amplia oferta d’oci, gastronomia i cultura.

Vols conèixer els establiments participants? 

Consulta els establiments participants a “Les Botigues al Carrer estiu 23” - El Tomb de Reus

 

 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ