Tornen les botigues al carrer
25/02/2020

Tornen les botigues al carrer

Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 26, 27, 28 i 29 de febrer, El Tomb de Reus organitza novament la campanya comercial “Les Botigues al Carrer”, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció. Aquesta iniciativa de l’associació El Tomb de Reus es realitza cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu.

Un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’hivern i que arriba a la 39ena edició.

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les “Botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint d’una amplia oferta d’oci, gastronomia i cultura.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les Botigues al Carrer”, amb la qual els establiments trauran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d’una decoració de globus de color blau, imatge de la campanya.

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ