Trobada amb Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació
08/10/2019

Trobada amb Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació

Part de la Junta d’El Tomb de Reus es va reuní el passat 27 de setembre amb el nou regidor d’Empresa i Ocupació Carles Prats i el seu equip.

La trobada es va dur a terme per donar a conèixer les dues parts, presentar la nostra associació i explicar-ne l’organització i estructura, i donar a conèixer les funcions de la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus que actua com a mecanisme de relació entre el consistori i les empreses locals.

El Regidor Carles Prats va explicar les inquietuds i tasques que es volen portar a terme i va traslladar la seva voluntat de fer del comerç de Reus un comerç de qualitat amb un segell propi i que per fer-ho es necessari un esforç per part de tots, també del sector.

 

En la mateixa línia es va parlar de la relació i els fluxos de comunicació que han d’existir entre l’entitat i aquesta regidoria, la qual, entre altres coses, vetllarà perquè les queixes, permisos i peticions que provinguin des d’El Tomb de Reus en nom dels seus associats, es solucionin de la millor manera possible. 

En la reunió també hi ha haver temps de parlar dels futurs APEU’s i la voluntat per part de la regidoria de treballar-hi molt seriosament, entre altres temes com la professionalitat i formació del sector, les taules de comerç i la reforma horària.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ