Un gran impuls!: El Tomb de Reus ha realitzat la gestió de subvencions per un total superior als 700.000 € a 53 dels seus associats que ho van sol·licitar.
02/08/2023

Un gran impuls!: El Tomb de Reus ha realitzat la gestió de subvencions per un total superior als 700.000 € a 53 dels seus associats que ho van sol·licitar.

El Tomb de Reus ha realitzat la gestió de subvencions per un total superior als 700.000 € a 53 dels seus associats que ho van sol·licitar. Aquest servei permet als socis accedir a ajudes destinades a cobrir despeses derivades de reformes, noves obertures i processos de digitalització.

Amb la mirada posada en l'augment de la competitivitat del sector comercial de la ciutat, El Tomb de Reus ha dirigit aquestes gestions durant el segon semestre de 2023, presentant les sol·licituds al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

La distribució de les subvencions gestionades és la següent:

  • 21 sol·licituds per un import total de 105.000 €, corresponents a establiments associats que han realitzat noves obertures o reformes.
  • 32 sol·licituds, per un import total de 550.726,60 €, corresponents a establiments que s'han incorporat al procés de digitalització dins del marc dels fons Next Generation.

A més a més, s'ha donat suport a 8 establiments de forma indirecta perquè puguin tenir accés als Fons Next Generation.

Per facilitar el procés a petits empresaris, que sovint es veuen limitats per la falta de temps o la complexitat dels tràmits administratius, El Tomb de Reus ha ofert un servei directe i personalitzat. La responsable de gestió de l’entitat ha visitat un per un tots els establiments interessats, realitzant tota la tramitació necessària.

Així mateix, des d'El Tomb de Reus s’han presentat 4 sol·licituds per a la seva pròpia entitat que es destinaran a accions de dinamització comercial (26.000 €), a la creació d’un APEU (20.000 €) i a la segona convocatòria dels fons Next Generation per digitalització (36.600 €).

És important recordar que en la primera convocatòria d’aquests fons Next Generation, El Tomb de Reus va aconseguir 65.000€. Els projectes de formació i digitalització ja executats es van presentar aquest mes de juliol a la Cambra de Comerç de Reus. Aquestes iniciatives es ofereixen de manera gratuïta als associats, contribuint així a la seva formació i al desenvolupament digital del sector.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ