Valoració de Setmana del Comerç “Tot Queda a Casa”
03/04/2019

Valoració de Setmana del Comerç “Tot Queda a Casa”

Aquesta 3a. setmana del comerç ha agafat una dimensió diferent a les altres dues edicions anteriors, una aposta que des de El Tomb creiem interessant fer per promocionar, des de dins, el comerç de la ciutat.

En nom del Tomb de Reus volem agrair a tots els que ens heu acompanyat durant aquesta setmana del comerç, en aquest “Tot Queda a Casa” que ha estat una setmana intensa i creiem que molt profitosa per al comerç de Reus. 

Moltes gràcies a tots els assistents tan d'El Tomb de Reus com de les altres dues associacions comercials co-organitzadores d'aquesta edició: la Via T de Tarragona i Comerç de Valls i, també, a tots els assistents, professionals i amics del sector, que també ens han volgut acompanyar durant aquests dies.

Agrair el suport de l’Agencia de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus en l’organització d’aquest “Tot Queda a Casa” i que ens oferir la possibilitat de poder realitzar aquestes jornades en un edifici tan emblemàtic com és el Castell del Cambrer.

Un agraïment també a tots els ponents: Jordi Jardi, Ferran Cerro, Teresa Pallarès, Montserrat Caelles, Carmen Mansilla, Jacint Pallejà, Rosa Baró, Bibiana Villa, Alexis Serra, Marina Cabero i Modest Guinjoan, que ens han dedicat el seu temps i que han compartit amb nosaltres els seus coneixements i experiències que, sens dubte, ens han aportat noves visions i nous conceptes, però també noves inquietuds i reptes en els que treballar.

També agrair als establiments que ens han proporcionat el càtering durant aquests dies i que han acabat d’arrodonir cada una de les jornades: el Forn de pa Bo, Forn Sistaré, Colmado Baró, Restaurant la Giberga, Restaurant Braseria del Centre de Lectura i Cafeteria Mimi. Que ens han acabat de demostrar que a Reus comptem amb uns professionals excepcionals capaços d’oferir-nos unes propostes gastronòmiques variades i de qualitat i, un servei impecable.

Hem volgut acabar aquesta 3a edició de la Setmana del Comerç amb una trobada entre companys del sector, amics i familiars celebrant una Cloenda-Vermut, el dimenge 31 de març  als Jardins de la Casa Rull que ha comptat amb la col·laboració de Vermuts Miró, que també ha col·laborat durant el cicle de conferencies i, el Dj. Edu Cano que ha amenitzarat l’acte.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ