Visit Reus, la polsera de l’Estiu
03/06/2019

Visit Reus, la polsera de l’Estiu

Des de l'Agencia de Promoció de Ciutat i amb l'objectiu de promocionar la ciutat a nivell turístic han realitzat una gran aposta amb el Vis!t Reus, una APP que complementa la iniciativa de la polsera engegada al 2017 com una forma més còmode de comprar les entrades i gaudir de la visita a Reus.

Aquesta APP disposa de 4 seccions:

1.     Agenda

2.     Promocions de comerços (LLISTAT D'ESTABLIMENTS PARTICIPANTS)

3.     Visites culturals (Gaudí Centre, Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata, Museu d'arqueologia, Museu de Reus i Campanar de la Prioral de San Pere)

4.     Bitllet de bus 

Per activar l’APP és necessari disposar de la polsera, mitjançant el telèfon es llegeix un codi QR de la polsera i les dades es traslladen automàticament a l’APP.

El preu de la polsera és de 12€ l'adult, de 8€ (de 9 a 14 anys i +65) i gratuïta per a menors de 8 anys i es pot adquirir al Gaudí Centre (Plaça Mercadal)

Pel que fa als avantatges pels comerços i restaurants de la ciutat, aquells que ho volguin, poden incloure les promocions que podrán gaudir aquells que hagin adquirit la polsera. Figuraran en llistat impres en un fulletó informatiu, a la web d'El Tomb de Reus (aquí) i també disposarán de material promocional per a col·locar a l'establiment i facilitar-ne la indentificació. 

Concretament, per tal de millorar la promoció i la utilització de la polsera i l'APP VisitReus durant la campanya d'estiu es faran les següents accions a nivell comercial. 

  • Instal·lació d'un "display" i una pilota de platja als comerços i establiments de restauració on s'apliquin les promocions, amb l'objectiu d'incentivar que els usuaris es descarreguin l'aplicació. 
  • Opis promocionals al circuit urbà de Reus 
  • Per la compra de la polsera s'obsequiarà amb un "Welcome Pack" (bossa VisitReus, material promocional i element de merxandatge)
  • Les entitats comercials, com El Tomb de Reus, podem actualitzar totes les promocions comercials i introduir.ne de noves que permetran al visitant gaudir de l'orferta comercial, d'oci i restauració de la ciutat. 

Els comerços associats a aquesta iniciativa poden oferir als visitants promocions exclusives.

Disposaran d’un QR al seu local on des de l’APP es podran obrir les promocions disponibles i fer-ne ús (sense necessitar la polsera físicament, és, però, indispensable tenir activat el QR per poder-ne gaudir). L’usuari només cal que ensenyi l’APP al comerç perquè aquest li apliqui.

Cada promoció disposa de localització del comerç amb les dades de contacte. 

CONSELLS PER A LES PROMOCIONS:

·       Tingueu un nombre de promocions lògic (2 o 3 màxim)

·       Que siguin fàcils d’entendre

·       Anar variant en el temps, no mantingueu tot l’any les mateixes

·       Instal·lar el cartell informatiu i altres elements referents a la campanya “Visit Reus” en un lloc visible

·       Innoveu, sigueu originals!


Més info sobre la Campanya d'Estiu "Visit Reus Summer": http://www.reus.cat/noticia/engega-la-campanya-de-promocio-turistica-destiu-amb-ampliacio-dhoraris-i-mes-oferta-de


Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ