El Tomb presenta la campanya “Viu el Trapezi a El Tomb de Reus”
10/05/2022

El Tomb presenta la campanya “Viu el Trapezi a El Tomb de Reus”

Avui, El Tomb de Reus, acompanyat del regidor de Cultura de la ciutat, Daniel Recasens, ha presentat  la seva nova campanya: "Viu el Trapezi a El Tomb de Reus". Una campanya entorn del Trapezi que comptarà amb la implicació del comerç i la restauració del centre de la ciutat.

El Tomb de Reus  amb el desig de ser un actiu dinamitzador i agent col·laborador de la ciutat ha dissenyat dues accions inspirades amb el món del circ, amb l'objectiu d'ampliar l'experiència que ofereix el Trapezi a la nostra ciutat, i que tindrà lloc de l'11 al 15 de maig de 2022.

EXPOSICIÓ ITINERANT

Una de les accions és la de transformar els aparadors d'El Tomb de Reus en una exposició itinerant de fotografies del Trapezi de les 25 edicions de la Fira del Circ de Catalunya, l'esdeveniment de referència de les arts circenses del país, l'aparador del circ català i de les diverses tendències del circ contemporani internacional.
Aquesta iniciativa sorgeix amb la finalitat d'oferir una experiència cultural a través d'un dels grans valors de la ciutat, el comerç. Els vianants podran descobrir la història i ànima del Trapezi passejant pels carrers més emblemàtics de la ciutat. La mostra fotogràfica porta per títol «Trapezi, un recorregut de circ (1997-2019)» de l'autor Tjerk Van der Meulen i ja es va exhibir a Cal Massó l'any 2019. En aquestes fotografies es pot observar la diversitat de la fira durant el seu recorregut: tendències artístiques, dissenys d'espai, presència a la ciutat, varietat en tècniques de circ.. i ara, El Tomb de Reus serà l'encarregat de treure al carrer aquesta obra perquè tothom en pugui gaudir i els comerços, igual que els carrers s'omplin de circ durant aquests dies.

TRAPEZITAPA

La segona d'aquestes accions és la TrapeziTapa. Els establiments de restauració pertanyents a l'associació oferiran una tapa inspirada en el circ. Aquesta tapa tindrà un preu de 5 € i anirà acompanyada d'una beguda.
Els restaurants participants són 12: Va de vi, Deu n'hi do, Blondi, Flaps, Xivarri, Txarango, L'Arbequina, La Giberga, El Racó de JP, As de copes i Casa Coder

 

Amb la celebració de la fira Trapezi es proposa que els establiments d'El Tomb de Reus col·laborin en fer de Reus la ciutat del circ i crear una experiència completa tant pels visitants com per la pròpia ciutadania.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ