Torna Tapa Reus
20/01/2022

Torna Tapa Reus

Tapa Reus torna aquest dijous, 20 de gener, després d’una breu pausa durant les festes de Nadal.

Tapa Reus ja es pot considerar la ruta gastronòmica més consolidada de la ciutat, ruta en la qual participen una quinzena de Restaurants, que cada dijous al vespre, ofereixen una tapa acompanyada d’un copa, tot per 5€.

Tapa Reus neix a Reus l’octubre de 2018 amb l’objectiu d’omplir de vida els carrers de la ciutat,  tots els dijous de l’any, oferint una ruta de tapes gourmet, de qualitat i, apostant per la cuina de proximitat. Des d’aleshores han sigut moltes les tapes que s’han anat servint cada dijous, i cada vegada la ciutadania ha anat coneixent més, tan la ruta, com els restaurants participants, factor que contribueix a donar un impuls al sector de la restauració de la ciutat.

A més, aquesta proposta gastronòmica va acompanyada d’El Passaport Tapa Reus, un fulletó que ofereix l’oportunitat de guanyar una ampolla de cava. Aquest “Passaport” s’haurà d’anar completant amb els segells proporcionats pels propis restaurants al demanat la Tapa Reus. Un cop completat s’obsequiarà, de forma gratuïta, amb una ampolla de cava.  Aquest passaport es pot trobar als restaurants participants.

Esteu preparats per tastar les noves propostes de Tapa Reus? Consulteu, cada setmana, els restaurants participants i les seves propostes a TAPA REUS i segueix-nos a través de les Xarxes Socials (Facebook, Instagram i Twitter)

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ